Amazon Birebir Danışmanlık Hizmeti

 Amazon Birebir Danışmanlık Hizmeti

Amazon, dünyanın en büyük e-ticaret platformu olarak hizmet veren ve satıcılarına dropshipping imkanı tanıyan Amerika merkezli bir pazaryeri kuruluşudur. 5 Temmuz 1994 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan Amazon, günlük satış hacmi ve piyasa değeri açısından e-ticaret alanında lider pazaryeridir.

Amazon’da elektronikten mobilyaya, bilgisayar oyunlarından web yazılımlarına kadar pek çok kategori bulunmaktadır. Kategorilerinin ve etki alanının bu denli geniş olması sebebiyle amazon, dropshipping yapmak ve amazon satıcısı olmak isteyen kişiler için büyük bir fırsat olmaktadır.

Amazon’da Satıcı Olmak

Amazon’da satıcı olmak için şirket sahibi olmanıza ya da herhangi bir kuruluşta faaliyet gösteriyor olmanıza gerek yoktur. Amazonda satıcı olmak için yapmanız gereken şeyleri şu şekilde sıralayabiliriz.

– Kategori Analizi; Amazon’da satıcı olmak için, yapmanız gereken şeylerin başında kategori analizi gelmektedir. Satışını yapmak istediğiniz ürünü iyice incelemeli, günlük satış hacmi ve kar oranlarınızı doğru belirlemelisiniz.

– Rakip Ürün Analizi; İnsanların zamanla ilgi duyduğu ve almak istediği ürünler değişmektedir. Satışını yapmış olduğunuz ürünlerin alt varyasyonlarını ve sattığınız ürüne rakip olarak çıkartılan ürünleri sıkı takibe almalısınız. Amazon Danışmalık eğitimimizde bu konuyu sizlere detaylıca açıklıyor ve yapmanız gerekenleri sizlere öğretiyoruz.

– İstenilen Belgelerin Toplanması; Amazon tarafından satıcı panelinizi oluşturmak için istenilen evrakları toplamalısınız. Topladığınız evraklarda herhangi bir yanlışlık ya da eksiklik olması durumunda suspend riski ile karşılaşabilirsiniz. Amazon’un sizden istemiş olduğu belgeleri eksiksiz ve tam şekilde toplamalısınız.

– Mağaza açılışı; Amazon’un sizden istemiş olduğu evrakları hazırladıktan sonra artık mağazanızı oluşturmaya hazırsınız demektir. Amazon dropshipping mağazanızı açarak aktif hale getirebilirsiniz.

– Mağaza Optimizasyonu; Mağazanızı açtıktan sonra gerekli ayarlamaları yani Amazon mağazanızın gerekli optimizasyonlarını yapmanız gerekmektedir. Ödeme alabilmek için mağazanıza banka hesaplarınızı (Payoneer vb.) doğru şekilde bağlamalısınız.

– Ürün listeleme; Amazon satıcı hesabınızı oluşturup gerekli optimizasyonları tamamladıktan sonra satışını yapacağınız ürünlerinizi amazon mağazanızda listelemelisiniz.

– Reklam Çalışmaları; Amazon satıcı hesabınızın daha çok kitleye erişmesi ve satışlarınızı artırmak için reklam çalışmaları yapmanız gerekmektedir. Reklam çalışmaları ile amazon mağazanızın gelirlerini ve Amazon markanızın tanınırlığını artırabilirsiniz.

Amazon Satıcı Olma Eğitimi

Amazon’da satıcı hesabı oluşturmada bir sorun yaşıyorsanız ya da Amazon satıcı hesabı açılışı yaparken suspend tehlikesi ile karşı karşıya kalmak istemiyorsanız, Amazon danışmanlık eğitimimizden yararlanabilirsiniz. Biz ZGRGLOBAL ekibi olarak sizlerin Amazon’da satıcı hesabınızın oluşumu ve sizlerin satışlarınızı artırabilmeniz için eğitimler vermekteyiz. Eğitimlerimiz, siz öğrenene ve artık eğitim verebilecek duruma gelene kadar devam etmektedir. Hemen bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.



1 Yorum

Bir yanıt yazın